Kom werken in het Kulturhus

Kulturhus De Spil
Kulturhus De Spil is een multifunctioneel centrum. Dorpsbewoners en andere geïnteresseerden komen er voor sport, cultuur en welzijn en om elkaar te ontmoeten. We zijn een stichting die geleid wordt door een bestuur van 7 personen. Binnen onze organisatie werken ongeveer 50 vrijwilligers en een aantal betaalde krachten.

Waarom zoeken we?
Een schoon en goed onderhouden Kulturhus vinden wij van groot belang. Daarom wordt er dagelijks schoon gemaakt. Onze schoonmaakster gaat ons gaat ons verlaten en we gaan een nieuw schoonmaakteam samenstellen van minimaal 3 personen die samen ongeveer 24 uur werken.

Wat houdt de functie in?
Dagelijks moete het Kulturhus en de sportzaal schoongemaakt worden. De werkzaamheden per dag staan in een schoonmaakschema waar je als team verantwoordelijk voor bent. De belangrijkste werkzaamheden zijn: stofzuigen, dweilen, ramen lappen, prullenbakken legen, ruimtes klaar maken en schoonmaakwerkzaamheden in het algemeen. De maandag morgen is een vaste ochtend, maar je kunt de werktijden wel zelf indelen, mits je ze voor 12.00 uur hebt uitgevoerd. De werkplanning maak je zelf in afstemming met je collega’s en de contactpersoon uit het bestuur.

Wie zoeken we?
Wij zoeken kandidaten met passie voor dit werk en je bent er goed in. Zij vinden het een uitdaging om zelf verantwoordelijk te zijn voor de uitvoering van onze schoonmaakopdracht. Als er onduidelijkheden zijn, dan weten ze die neer te leggen waar het hoort. Ook weten ze andere anderen en vooral ook de vrijwilligers bij de schoonmaak te betrekken.

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan met veel vrijheid Het werk kan met veel zelfstandigheid uitgevoerd worden en je wordt ingewerkt in de functie. Kulturhus De Spil wordt niet je werkgever, we gaan werken met een pay-roll constructie waarover we graag uitleg geven. Natuurlijk krijg je een passende beloning. De functie start als het Kulturhus weer open mag.

Solliciteren?
Stuur je reactie zo snel mogelijk via een email info@kulturhusdespil.nl of neem contact op met Anne Marie van Oldeniel (06 – 835 23 889) of Lowieke Oosterwijk (06 – 24919757)