Informatiebijeenkomsten Routekaart Lettele

Op 31 augustus en 2 september heeft de gemeente tijdens drie bijeenkomsten de routekaart Lettele gepresenteerd. Er waren op deze avonden ook presentaties van Victor Munster, Ton Spreeuwenberg en Martin Obdeijn. Tijdens deze bijeenkomsten hebben wij u toegezegd om het verslag van de bijeenkomsten, de presentaties en de routekaart toe te sturen. Via bijgevoegde link kunt u al deze stukken inzien op de website van de gemeente. U kunt naar de stukken gaan via: www.deventer.nl/routekaart

Op deze pagina vindt u ook de link naar de agenda van de gemeenteraad. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de raad spreekt over de routekaart. Iedere week wordt de agenda van de gemeenteraad verder gevuld, zodat u kunt zien wanneer de raad over de routekaart spreekt en u desgewenst gelegenheid heeft om in te spreken.

Op 22 september behandelt de gemeenteraad 4 besluiten Wet Voorkeursrecht gemeenten (WVG), waaronder Lettele. Ook bij deze raadstafel heeft u gelegenheid om in te spreken. Het gaat deze avond alléén over de WVG, de routekaart over de nieuwbouwplannen staat op een later moment op de agenda van de gemeenteraad.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet,
Gülay Gül