Holtwark

Schotwillemsweg 5
7434 PV Lettele

Tel: 0570 55 17 41

Mail:   info@holtwark.nl

Website:    http://www.holtwark.nl

 

Wil je graag zelf iets maken van hout? Lijkt jou figuurzagen, schilderen of timmeren leuk? Broodjes bakken bij het kampvuur? Of een High Tea op de veranda?

Het kan allemaal bij Holtwark. Zowel voor kinderen als volwassenen. Gertien verzorgt de deskundige begeleiding. Atelier Holtwark is gevestigd in het Overijsselse Lettele gelegen in de streek Salland, in een landelijke omgeving met uitzicht over de weilanden. Het atelier bestaat uit een gezellig ingerichte schuur met een timmerhoek, schilderhoek, enkele werktafels, elektrische figuurzaagmachines, diverse handgereedschappen en materialen. ’s Winters wordt deze ruimte verwarmd middels een knusse houtkachel. Tijdens een activiteit kunnen kinderen en volwassen zich volop uitleven. Wat is er nog leuker om samen met je vriendinnen, vrienden, familie of collega’s zelf iets te maken, mee naar huis te nemen en thuis een mooi plekje te geven? Want iedereen gaat altijd met iets leuks naar huis!

Lettele is per auto of fiets goed bereikbaar. Door de landelijke ligging kennen we geen parkeerproblemen. Parkeren is gratis.

Lekker een avondje timmeren en zagen, kom naar atelier Holtwark in Lettele. Het adres voor workshops met hout. Ook voor kinderpartijtjes en vrijgezellen uitjes.