Het vrijwilligersknooppunt extra behulpzaam

En bereikbaar van 9:30 - 18:00 tijdens Corona crisis in Lettele

Iedereen wordt getroffen door de maatregelen in het kader van het coronavirus. Voor een deel van de Lettelenaren betekent dit dat zij nog meer aangewezen zijn op hulp van anderen. Daarom wil het vrijwilligersknooppunt extra hulp bieden in deze vreemde tijden.

Het Coronavirus is gevaarlijk voor kwetsbare mensen en ouderen. Behoort u tot de risicogroep, dan is het beste advies om grote groepen mensen te vermijden. Blijft u dan zoveel mogelijk thuis. Heeft u hulp nodig bij het doen van boodschappen, of gewoon behoefte aan een praatje, dan kunt u rekenen op het vrijwilligersknooppunt.

Het vrijwilligersknooppunt is de komende periode niet alleen in de ochtend bereikbaar, maar ook zoveel mogelijk de gehele dag van 9.30 - 18.00 op doordeweekse dagen.

Heeft u behoefte aan een luisterend oor, kunt u hulp gebruiken bij het doen van boodschappen, of lukt het koken even niet meer zelf, of heeft u heel andere vragen? Bel dan alstublieft naar 06-20 15 35 81.

N.B. Het vrijwilligersknooppunt kan in deze periode wel wat extra hulp gebruiken van behulpzame Lettelenaren. Bent u bereid om andere Lettelenaren te helpen waar nodig? Dan kunt u zich aanmelden door te mailen naar: am.miedema@gmail.com