Haaxman Communicatie

Schotwillemsweg 9
7434 PV Lettele

Tel: 06 23188513

Mail: info@haaxmancommunicatie.nl

Website: www.Haaxmancommunicatie.nl

“Verhalen die je raken, blijven je bij en die vertel je door. Eerlijke en pure content geeft vertrouwen aan je organisatie of project. Gewoon een goed verhaal in tekst en beeld brengt bekendheid, een beter imago en meer succes. Haaxman Communicatie is sterk in heldere teksten en eerlijke contentmarketing.”

Heldere teksten, eerlijke contentmarketing
Haaxman Communicatie is ons veelzijdige communicatie- en tekstbureau in Lettele. Wij werken aan heldere teksten, passende vormgeving en eerlijke contentmarketing. Wij adviseren over en verzorgen effectieve communicatieoplossingen. Zo brengen wij het succes van uw project, bedrijf of organisatie een stap dichterbij. En dat alles op een persoonlijke, praktische en duurzame wijze.

Gewoon een goed verhaal
Wij houden niet van opdringerige reclamecampagnes. Wij schrijven liever eerlijke verhalen over persoonlijke ervaringen, nieuwsfeiten en nuttige informatie. Gewoon een goed verhaal is waardevol voor de lezer en laat een vertrouwde indruk achter. Wij schrijven voor u passende teksten en blogs voor websites, artikelen voor e-nieuwsbrieven en magazines, maar ook bedrijfsreportages en persberichten. Daarnaast verwerken wij tekst en beeld in de juiste opmaak. We maken graag een afspraak om uw verhaal te horen, er een perfecte tekst van te maken en deze in een mooie vorm te gieten.

Voor gewoon een goed verhaal.