Glasvezel Lettele; Laatste kans extra inschrijfochtend

Het zal u niet ontgaan zijn, we zijn in een spannende fase van de werving voor glasvezel in Salland Zuid! 50% van de woningen in het buitengebied moet zich aanmelden om het project te laten slagen. Met nog maar een dag te gaan.

Veel mensen wachten tot het laatste moment met aanmelden, dus het benodigde aantal kan nog gehaald worden. Maar we willen graag het zekere voor het onzekere nemen. Daarom zijn we zo vrij om u nóg een keer te benaderen om te zien of u nog extra informatie nodig hebt of hulp bij het kiezen van een provider.

We willen ons deze week graag richten tot de mensen die nog geen keus hebben gemaakt. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om aan te geven wat op u van toepassing is?

a.  Ik heb al een abonnement genomen bij een provider.
b.  Ik doe niet mee.
c.  Ik neem deze week nog een abonnement bij een provider.
d.  Ik heb nog geen besluit genomen.

Wij verzoeken u vriendelijk uw antwoord op bovengenoemde vraag te versturen naar pb@lettele.nl met vermelding van uw adres.

Als u nog geen besluit hebt genomen geven we graag antwoord op vragen die u eventueel nog hebt, of kunnen we u van dienst zijn het kiezen van een provider.

Ter informatie doen we u bijgaand een vergelijking toekomen tussen de eenvoudigste pakketten van de vier providers die zich met name richten op consumenten. Uiteraard kunt u voor advies en aanmelding ook terecht bij de lokale verkopers.

Tenslotte is er zaterdag 12 november van 10:00 tot 12:30 nog een inschrijfochtend bij café-restaurant de Koerkamp.

Zou u s.v.p. zo spoedig mogelijk willen reageren, met vermelding van uw adres?

Dan hebben we voldoende tijd om mensen te woord te staan die daar behoefte aan hebben. Want als Plaatselijk Belang vinden we de aanleg van glasvezel in het buitengebied van groot belang voor de toekomst en leefbaarheid van ons platteland.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

 Met vriendelijke groet,
Harry ter Beek, Jentsje de Jong & Ron Oosterwijk
Plaatselijk Belang Lettele Linde Oude Molen.