Gezocht : (oud) meel voor meelwormen cultuur

Meelwormen!?! Kippen lusten er wel pap van.
Nadat ik zelf tot de conclusie gekomen was dat meelworm-hamburgers of andere culinaire hoogstandjes toch niet mijn ding was, ben ik de meelwormen nu aan het kweken voor mijn kippen. Die vinden het heerlijk!

Daarom ben ik op zoek naar mensen die hun oude voorraadkast opruimen en overdatum-meel tegen komen. Niet weggooien maar naar mij brengen graag.
Wij ( mijn kippen) maken er iets moois van. Dank alvast.

Jeanny Rouwet/jeannyrouwet@gmail.com
Oerdijk 186
Lettele

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.

X