Geen levende kerststal dit jaar

Door de huidige corona maatregelen en de schoolsluiting komende vrijdag, vindt er geen schoolactiviteit plaats rond kerst. Er zal dus geen levende kerststal zijn dit jaar.

Onderstaande was de planning.

Kerstmis op de Sancta Maria
De school is in prachtige Kerstsferen gebracht. Afgelopen maandag was alweer de derde advent. De Kerst zal dit jaar anders verlopen dan u gewend bent. We hebben op vrijdag 17 december een sfeervol kerstontbijt in de klas. De kinderen mogen in feestelijke kleding naar school komen. Er is een muzikale ontvangst bij het op school komen. We vragen ouders om voldoende afstand te houden bij het brengen van hun kinderen. De rest van de schooldag is er een gezellig kerstprogramma in de groep. We maken van de activiteiten foto’s die we zullen plaatsen op het ouderportaal. Alle leerlingen zullen deze dag een tasje mee naar huis krijgen met daarin een Kerstverrassing. Helaas is het houden van een schoolactiviteit nu niet mogelijk. De levende kerststal en de activiteiten daar omheen zullen in 2022 weer georganiseerd worden.

We hopen dat we het jaar samen met de kinderen deze week goed kunnen afsluiten. Ondanks alles maken we er een sfeervol en fijn kerstfeest van voor de kinderen!