Fitness onbemand (m.u.v. vrijdagmorgen) vanaf 1 februari

Zoals jullie waarschijnlijk al weten heeft het bestuur gekeken naar de mogelijkheden Fitness De Spil als onbemand voort te zetten. Inmiddels is daartoe besloten.
Wij hopen door de daarmee samenhangende verruiming van de openingstijden meer leden te krijgen, zodat ook in de toekomst de fitness kan blijven bestaan.
De vrijdagmorgenfitness o.l.v. Jeroen blijft bestaan, evenals de bootcamp o.l.v. Tom.

Verruiming openingstijden
Vanaf 1 februari 2018 is Fitness De Spil dagelijks voor leden toegankelijk van 7 uur ’s morgens tot 23 uur ’s avonds, behalve tijdens de fysiotherapie-uren (di, 13-18 en vr, 11-17). Leden krijgen een sleutel (tagje) ter beschikking gesteld, waarmee de buitendeur, aan de trainingsveldzijde van de kleedkamergang, en het hekje van de fitness geopend kunnen worden.

 Veiligheid
Voor de veiligheid zal er een alarmknop worden geïnstalleerd en het is voor de deelnemers verplicht een mobiele telefoon bij zich te dragen tijdens het fitnessen.

Één abonnementsvorm
Er is nu één abonnementsvorm: onbeperkt fitness voor € 25.- Voor fitness onder begeleiding van Jeroen wordt € 2.- extra (bovenop het abonnement) gevraagd via een 10 ritten kaart. Deze kaart is verkrijgbaar op de vrijdagmorgen fitness.
De 10 rittenkaart voor de bootcamp blijft ongewijzigd.

Guus Huis in ’t Veld
Fitness De Spil

 Inschrijven en informatie
Inschrijven voor Fitness De Spil kan tijdens de openingsuren op vrijdag (8.45-11.00 uur), of via email: fitnessdespil@gmail.com
Lees meer op Facebook: Fitness en Fysiotherapie De Spil Lettele of op de site van Kulturhus De Spil