Facelift Fanfare Beatrix en Pater Jan Brinkhof concert

De Fanfare Beatrix gaat veranderen naar een algemene muziekvereniging met daarbij andere repertoire, andere tradities, maar ook een andere naam. De naam willen wij op ons Pater Jan Brinkhof openluchtconcert op 5 juni gaan onthullen en we zullen dan alvast wat ten gehore gaan brengen van onze nieuw genre, met name lichte popmuziek. Met de metamorfose hoopt ‘Beatrix’ nieuwe leden aan zich te binden. Waardevolle tradities blijven bestaan en groeien mee met de tijd, zoals bijvoorbeeld de ondersteuning bij de Dodenherdenking. Het nieuwe genre bestaat uit lichte popmuziek passend bij de dag van vandaag. Op de scholen in Lettele en Okkenbroek waar samengewerkt wordt met het muziekonderwijs kan dan nieuwe generatie groeien. Muziek maken is mooi, samen muziek maken is nog mooier.

Ook de kinderen van de basisscholen van Lettele en Okkenbroek zullen meespelen bij dit concert. De fanfare heeft op beide scholen een muziekproject ondersteund, waarbij de kinderen zullen laten horen wat zij op hun instrumenten kunnen spelen en welke liedjes zij geleerd hebben.

Natuurlijk zullen we, zoals elk jaar, geld inzamelen voor de projecten die Pater Jan Brinkhof in Lima (de hoofdstad van Peru) uitvoert om het leven in de krottenwijken te verbeteren.

Kom naar ons concert op maandag 5 juni (tweede pinksterdag) om 11:00 op het terras van café De Koerkamp in Lettele en geniet van de nieuwe muziek en zang!