Een Dorps App voor Lettele?

De werkgroep van Lettele.nl onderzoekt of er behoefte is aan een Dorps App die te gebruiken is op een Android of Apple telefoon (naast de bestaande website Lettele.nl).

Een eventuele Dorps App kan worden gedownload uit de app store van Apple of Android. Bij het publiceren van een bericht op Lettele.nl komt het bericht ook automatisch in de Dorps App te staan. Een gebruiker van een telefoon kan een notificatie krijgen wanneer een nieuw bericht is geplaatst (een zogenaamde push-bericht). Verder is de dorpsagenda ook beschikbaar in de app en kunnen agenda-items eenvoudig met een eigen agenda worden gesynchroniseerd. Verder bestaat de app uit diverse functionaliteiten zoals informatieve pagina's en eventueel een dorps feed. Binnen een dorps feed kunnen bewoners berichten plaatsen en iedereen uit het dorp kan (onder voorwaarden) daarop reageren.

Om de behoefte in het dorp te inventariseren hebben wij een vragenlijst gemaakt. De vragenlijst kan je invullen door op de volgende link te klikken: https://forms.office.com/r/mfJ5cDWF5D