Doorgang verenigings activiteiten tijdens corona (geannuleerd)

Bijeenkomst is i.v.m. te weinig interesse geannuleerd. 

Laten we elkaar helpen!
Zoals iedereen weet moeten we sinds maart dit jaar dealen met een virus. Een virus die diverse verenigingsactiviteiten binnen Lettele heeft stilgelegd. We komen niet meer met grote groepen bij elkaar. Diverse jaarvergaderingen zijn bijvoorbeeld afgelast en diverse commissies liggen stil of vinden met moeite doorgang. De verwachting is dat het coronavirus de komende maanden en misschien nog wel tot ver in 2021 ons gaat belemmeren in gezamenlijke activiteiten binnen het verenigingsleven.

Het Lettels Activiteitenbureau (LAB) wil verenigingen helpen om activiteiten op te pakken gedurende deze coronatijd. Denk hierbij aan het delen van kennis en het aanbieden van faciliteiten waarmee je op afstand, verenigingsactiviteiten door kunt laten gaan. Een jaarvergadering kan bijvoorbeeld prima online. Je moet alleen weten hoe en wellicht heb je ondersteuning nodig bij het opstarten van een online vergadering. Wij willen helpen!

We willen onze kennis en de mogelijkheden van het LAB graag toelichten. Dit doen we online èn offline! Daarom organiseren wij op woensdagavond 7 oktober een informatie, inspiratie en ondersteuningsavond. Deze zal voor een gedeelte online plaatsvinden maar ook voor een gedeelte in het kulturhus (natuurlijk op gepaste afstand). In het kulturhus kunnen wij jou bijvoorbeeld helpen bij het installeren van een programma op jouw laptop.

Het programma is uitermate geschikt voor voorzitters, secretarissen en penningmeesters. Maar iedereen is welkom. Wil jij met jouw vereniging deelnemen? Laat dit dan weten via activiteiten@lettele.nl

OPROEP AAN ALLE LETTELENAREN: Heb je een idee hoe je verenigingen kunt ondersteunen in deze coronatijd? Of heb je diensten/producten die verenigingen kan helpen bij het door laten gaan van hun activiteiten? De avond is uitermate geschikt om jouw ideeën, producten of diensten te delen met de verenigingen. Laat ons weten hoe je kunt helpen!