Dinsdagochtend Koffie-ochtend in de Spil

Sinds 1 november is er elke dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 een koffie-ochtend in de Huskamer van De Spil. De koffie-ochtenden bieden voor iedere Lettelenaar ontmoeting, gesprek en gezelligheid. Daarmee draagt deze ochtend bij aan het welbevinden van iedereen in het dorp en in het bijzonder van ouderen, die behoefte hebben aan meer sociale contacten op doordeweekse dagen.

Mooie samenwerking
Gastheren en gastvrouwen zijn het Vrijwilligersknooppunt, Lettele schakelt en het dorpsarchief en natuurlijk Kulturhus De Spil. Het Dorpsarchief is om die reden vanaf nu ook geopend op de dinsdag. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in het archief en het is denkbaar dat we op termijn een aantal keren per jaar een thema-ochtend organiseren. Deze kunnen worden gevoed door informatie uit het archief en aangevuld met verhalen en ervaringen van aanwezigen tijdens de koffieochtend.

Dus vanaf heden is iedereen welkom in de Huskamer van De Spil op dinsdagochtend vanaf 10.00 voor een kop koffie, een mooi verhaal uit het archief en een gezellig praatje. Bezoekers betalen hun eigen kopje koffie en eventueel een andere consumptie. Om 12.00 uur sluiten we af.

Vervoer van en naar De Spil mag geen belemmering zijn. Indien nodig kan het Vrijwilligersknooppunt ingeschakeld worden voor vervoer en/of (rolstoel)begeleiding.

Wij hopen u graag te ontmoeten bij de koffie!

Het vrijwilligersknooppunt
Lettele Schakelt
Dorpsarchief  Lettele

Deze activiteit wordt van harte ondersteund door KBO, ZijActief, dagbesteding en de Zonnebloem.