CUP L: Kleur- en stijlavond

Er is bijna geen vrouw te vinden die niet van mooie kleuren en kleren houdt. Toch? En omdat we nu eenmaal een vrouwenclub zijn, gaan we ons op 11 november daar eens lekker in uitleven.

Daarom hebben we Astrid Morsink van I’ A.M. Kleur&Stijl uit Schalkhaar uitgenodigd. Astrid geeft een presentatie over Kleur en Stijl: wat doen kleuren met je en welke verschillende figuurtypes en kledingstijlen zijn er? En misschien ontdek je wel dat bepaalde kleuren je beter staan dan je altijd dacht.

Topper en flopper
Neem een topper en/of een flopper uit je kledingkast mee! Dan kunnen we er een aantal bekijken en bespreken. En wie weet, ben je na afloop toch weer blij met die ene miskoop…. Astrid heeft deze avond ook haar vriendelijk geprijsde collectie trendy tassen, armbanden, kettingen, oorbellen, omslagdoeken, shawls en portemonnees bij zich. Kortom, een avond vol met kleurrijke en stijlvolle tips!

Het is voor Astrid wel handig om te weten hoe groot de groep is, dus graag vóór 1 november aanmelden, via damescupl@gmail.com.

Wanneer: 11 november, koffie vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur.
Waar: Kulturhus De Spil
Entree: €2,50 voor leden van CUP L en voor leden van ZijActief; €7,50 voor niet-leden. (Entree is inclusief koffie en 1 pauzedrankje.)

cup-l-200x200      hm-kleurstijl