BEDRIJVIG LETTELE - LIV & RELAX

Schoonheid is balans tussen innerlijk en uiterlijk

De juiste balans in je leven is essentieel om lekker in je vel te zitten. Soms is deze echter ver te zoeken en heb je het gevoel dat je in een overlevingsmodus zit. Veel mensen ervaren dagelijks stress en hebben het gevoel dat ze worden geleefd. Voorkom dat! Maak je hoofd regelmatig leeg, creëer rust en ontspan.

Even voorstellen

Mijn naam is Paulien de Brouwer. Al jaren verzorg ik schoonheidsbehandelingen om mensen te laten genieten van een welverdiend relax-moment. Naast het verzorgen van deze ontspanningsmomenten, voelde ik in de loop der tijd ook de behoefte om met de innerlijke mens aan de slag te gaan. Om de daad bij het woord te voegen heb ik een energetische opleiding gevolgd. Gedurende deze opleiding heb ik tal van mooie technieken geleerd, waarbij de nadruk ligt op het herstellen van de balans, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam haar werk kan doen.

Liv & Relax – behandelingen

U kunt bij mij terecht voor verschillende soorten behandelingen:

 Beauty - Ontspannen en stralen
 Relax - Tot rust komen
✓ Balans - Zoeken naar evenwicht
✓ Op maat - Speciaal op jou afgestemd

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt, dan ontvang ik u graag in mijn salon aan huis, aan de Hein Braakhuisstraat 20 in Lettele.

06 - 341 38 481
info@liv-relax.nl
www.liv-relax.nl

Nieuwe salon
Vanaf maart 2018 verruil ik mijn salon aan huis voor een nieuwe en ruimere plek in hartje Lettele.

Mijn nieuwe salon komt aan het Leidepad achter Firma Roesink, waar voorheen de kapsalon van Annemiek was gevestigd. Een mooi en rustig plekje waar ik met veel plezier naar uitkijk om te gaan beginnen.