Aanleg Blote voetenpad bij de Heihoeve

Aanleg Blote voetenpad bij de Heihoeve in Lettele op vrijdag 13 maart
Op dit moment is het team van de Heihoeve, een biologische zorgboerderij, bezig met het aanleggen van een blote voetenpad. De Heihoeve is onderdeel van Dimence. Dit is erg veel werk en voor het kleine team en de cliënten te veel om alles zelf voor elkaar te boksen. Wij zijn daarom erg blij met deze kans om hierin ondersteund te worden.

Het doel van het aanleggen van dit blote voetenpad, is om meer mensen van buitenaf op het erf te krijgen. Dit is nodig omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van de cliënten die komen en meer verbinding brengt tussen onze doelgroep en de maatschappij. Wij hopen ook dat bezoekers enthousiast zijn over de Heihoeve en door klant te worden het voortbestaan van deze mooie locatie ondersteunen.

Resultaat
Het pad is nu nog maar deels aangelegd, er is een begin gemaakt. Het zou mooi zijn als het pad kan worden rond gemaakt, zodat het komende seizoen in gebruik kan worden genomen. Er moet dus een paar honderd meter pad worden gemaakt, maar ook hekjes en borden vervaardigd en geplaatst. Onderweg moeten ook verschillende obstakels van natuurlijke materialen worden geplaatst.

Bijzonderheden
Wij hebben gereedschap, koffie en een lekker kom biologische soep.
Help je ook mee, de handen uit de mouwen steken in Lettele?

Aanmelden kan door te klikken op onderstaande link:

https://www.nldoet.nl/klus/blote-voetenpad-aanleggen

Ook zijn we opzoek naar vrijwilligers die structureel kunnen helpen bij de aanleg van het blotevoeten pad.

Deze vacature komt binnenkort online maar hieronder staat de informerende tekst hierover al.

VRIJWILLIGERS VOOR DE AANLEG VAN HET BLOTEVOETENPAD OP WLC DE HEIHOEVE IN LETTELE

Taakomschrijving
Wij zoeken vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij de aanleg van het blotevoetenpad.
Als vrijwilliger help je bijvoorbeeld bij de aanleg van grindbedden of plant je wilgentenen langs het pad, etc.
Deze werkzaamheden voer je samen uit met cliënten die op de Heihoeve werken. Gezelligheid, samenwerken en veiligheid waarborgen is hierbij erg belangrijk.

In de toekomst zal dit blotevoetenpad onderhouden moeten worden. dus mocht de aanleg van het blotevoetenpad jou bevallen, kan je hier vrijwilliger blijven om het ook te onderhouden.

Inwerkmethode en begeleiding
Samen met een allround vakbegeleider van de Heihoeve voer je de taken uit. Naarmate de werkzaamheden duidelijker worden is het mogelijk dat je hier zelfstandig ook aan het werk kan.

Met vriendelijke groet:
Stef Grolleman.
Werk en Leercentrum “de Heihoeve”.