Aangepaste dodenherdenking 4 mei 2020

Beste Lettelenaren,

Als organisatie hebben wij een aangepaste vorm bedacht voor de dodenherdenking op 4 mei a.s. Met inachtneming van alle Corona maatregelen van onze overheid, zien we toch kansen om aandacht te schenken aan deze dag.

Herdenkingsdienst
Op 4 mei zal een herdenkingsdienst worden opgenomen. Bij deze herdenkingsdienst hoort ook een kranslegging.  De opnames komen rond 16.00 uur beschikbaar via www.lettele.nl .

Bloemen leggen
U wordt in de gelegenheid gesteld om uw eigen bloemen te brengen bij het monument tussen 16.00 - 19.30 uur. Er zullen vazen met water klaar staan. Wij rekenen er op dat we gezamenlijk hierbij ook de Coronaregels van de overheid die dan gelden in acht zullen nemen.

Vlaggen halfstok
Wij stellen u voor om de vlaggen halfstok te doen vanaf ongeveer 16.00 uur.

Het boek komt uit!
Op of rond 4 mei krijgt iedereen die het boek ‘Geen grip meer - Oorlog in Lettele - door de ogen van Marie Groot Koerkamp’ besteld heeft dat gewoon geleverd. U kunt het ook nog bestellen, zie elders in deze Letter.

Tot slot
U weet dat het bezoek van de Royal Canadian Dragoons uit Canada niet door is gegaan. Het goede nieuws is, dat zij toch willen proberen om in 2021 wel een bezoek aan Lettele te brengen. Zodra wij daarover meer weten hoort u dat van ons.

Namens de organisatie van de 4 mei herdenking,
Maria Aarnink en Marcel te Riele