Aanbod voor Lettelse verenigingen hulp bij tekstschrijven

Daardoor gebeuren soms dingen dubbel of niet of komen er maar weinig bezoekers of deelnemers naar een leuke activiteit.
Daarnaast bleek ook, dat verenigingsbesturen erg veel op hun bordje krijgen, waardoor sommige taken blijven liggen. En soms ontbreekt het ook aan specifieke kennis of vaardigheden.
Eén van die dingen die veel verenigingen moeilijk blijken te vinden, is het schrijven van goede teksten. Bijvoorbeeld voor de website, of voor een subsidieaanvraag, of voor een flyer.
En juist die teksten kunnen belangrijk zijn voor jullie vereniging.

Beste verenigingsbestuur(sleden),

We vallen maar meteen met de deur in huis: we hebben een aanbod voor jullie.
Een aanbod om jullie te helpen bij het schrijven teksten voor jullie vereniging. Dat wil natuurlijk zeggen: áls jullie die hulp nodig hebben.

Waar komt dit aanbod vandaan?
Het Bestuurlijk Overleg Lettele (BOL) heeft afgelopen jaar in een paar bijeenkomsten voor het hele dorp inventarisaties gemaakt waar behoefte aan was.
Daaruit bleek, dat er weliswaar heel veel gebeurt in Lettele, maar dat we onderling lang niet altijd weten waar we mee bezig zijn.

Wat houdt ons aanbod in?
Schrijven is toevallig ons vak, we werken allebei als communicatieadviseur: Yvonne met een eigen bedrijf, Nanne bij een gemeente.
Daarom bieden wij Lettelse verenigingen aan - gratis- te helpen bij het schrijven of redigeren van een ‘basistekst’ die vervolgens voor schillende doeleinden gebruikt kan worden (site, flyer, aanvraag etc.).
Wil je gebruik maken van dit aanbod, stuur ons dan een mailtje, dan neemt één van ons contact met jullie op.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Haaxman en Nanne Dorren