4 Mei dodenherdenking 2018

Alle Lettelenaren, jong en oud, worden uitgenodigd voor de dodenherdenking bij ons monument op het kruispunt in het dorp. De bijeenkomst start om 19.30.

Voor de officiële herdenking met 2 minuten stilte om 20.00 uur, staan we stil bij het thema van de nationale herdenking: ‘Jaar van verzet’. Dat doen we met bijdragen uit het dorp via muziek, gedichten en verhalen.

Bij aankomst ontvangt iedereen de teksten van de liederen op papier en een roos om na de kranslegging op het monument te leggen.

Na afloop drinken we samen koffie bij café restaurant De Koerkamp.

De herdenking wordt jaarlijks georganiseerd door het Plaatselijk Belang in samenwerking met de Ondernemersvereniging Lettele, de SECL, de Kerk, More Music Orkest en vele andere vrijwilligers.

Bezoek uit Canada bij dodenherdenking 4 mei
In aanvulling op eerdere berichten laten we weten dat er tijdens de dodenherdenking op 4 mei a.s. weer bezoek uit Canada zal zijn. Veteraan de heer Gobel kon in 2017 vanwege ziekte niet komen. Dit jaar komt hij, op bijna 97 jarige leeftijd (!) met dochter Jill, zoon Dane en schoondochter Linda weer naar Lettele. Net als andere jaren verblijven ze bij de familie Ypma.
We zijn bijzonder vereerd dat de familie Gobel de dodenherdenking in Lettele bij zal wonen en we hopen dat het velen van u doet besluiten om ook aanwezig te zijn.

4 mei commissie