vwkp_hulpvragenHulp vragen

U kunt ons bellen op telefoonnummer 06-20 15 35 81. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.30-12.00 uur. Buiten deze uren kunt u ons ook appen of mailen (vrijwilligersknooppuntlettele@gmail.com). We zien uw bericht dan de volgende (werk)dag. uitleen

Als we niet snel een passend aanbod kunnen doen, kunnen we uw vraag (anoniem) plaatsen op de buurtapp Nextdoor. We vragen u altijd eerst of u daar geen bezwaar tegen heeft.

Hulp vragen moeilijk?

We weten uit ervaring dat heel veel mensen het moeilijk vinden om hulp te vragen. Maar we weten ook dat het na de eerste keer vaak al gemakkelijk is. En dat het bijna altijd heel erg meevalt.
Bovendien: de vrijwilligers van het Vrijwilligersknooppunt doen het graag.

Vindt u het moeilijk om gratis hulp te vragen of aan te nemen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het VWKP een fooi te geven, die ten goede komt aan het onderhoud van de duo-fiets. Hoeft écht niet, maar mag wel. Misschien vindt u het daarna gemakkelijker om hulp te vragen.

Hulp geven

Wilt u uw dorpsgenoten een handje helpen als ze dat nodig hebben? Meldt u dan aan als vrijwilliger. Stuur een mail naar of bel met Hanneke Miedema: 06-80101861.

Verenigingen helpen?
Ook verenigingen hebben geregeld een handje hulp nodig. Bijvoorbeeld om activiteiten te organiseren, teksten te schrijven of geldzaken te regelen. Wilt u niet structureel in een bestuur actief zijn, maar wel af en toe helpen? Stuurt u dan een mail waarin u aangeeft wat u kunt en wilt doen en waar u goed in bent. Verenigingen kunnen dan via ons een beroep op u doen als dat nodig is.

vwkp_hulpgeven