Nextdoor BuurtApp

Nextdoor is het gratis, besloten en sociale netwerk voor je buurt

Nextdoor zorgt ervoor dat buurten gemakkelijk besloten websites kunnen creëren om te kunnen communiceren met buren en zo een sterkere buurt te bouwen.

Nextdoor is gemaakt met het idee dat de buurt een van de meest belangrijkste en nuttigste trefpunten is in ieders leven. Het doel van Nextdoor is technologie gebruiken, om buren te helpen een sterkere en veiligere buurt te creëren.

Waarom is Nextdoor anders dan een buurtmailinglijst?

Nextdoor is en ontworpen voor de specifieke communicatiebehoeften van een buurt. Hieronder staan de grootste voordelen die Nextdoor biedt voor buurtgroepen vergeleken met mailinglijsten van buurten:

  1. Een adresboek dat is opgebouwd uit echte profielpagina’s, waardoor buren elkaar echt kunnen leren kennen en zij de beschikking hebben over een dynamisch bijgewerkte map met contactinformatie.
  2. Een buurtkaart.
  3. De mogelijkheid om openbare of privégroepen te maken (subgroepen) binnen de buurt, of te communiceren met mensen die in de omgeving wonen, maar buiten uw buurt, met behulp van de functie Buurten in omgeving.
  4. De mogelijkheid voor leden om zich aan of af te melden voor e-mailmeldingen op basis van het type berichten dat ze willen ontvangen en hoe vaak ze die willen ontvangen. Leden kunnen kiezen of ze een e-mail willen ontvangen voor elk nieuw bericht, voor een dagelijkse samenvatting, of dat ze helemaal geen e-mailmeldingen willen ontvangen en zelf de website bekijken voor nieuwe berichten van buren.
  5. Een dringende waarschuwingsfunctie, waarmee belangrijke informatie (noodgeval, misdrijf, etc.) snel kan worden verzonden per sms en e-mail.
  6. Een gedeelte voor aanbevelingen gearchiveerd op categorie, waardoor het veel makkelijker wordt om snel de juiste informatie te vinden.
  7. Evenementfunctie met RSVP.
  8. Vraag en aanbod- en gratis productencategorieën waardoor dit soort ruilhandel makkelijker en efficiënter wordt, dan een oplossing gebaseerd op e-mail.
  9. Een gedeelte specifiek bedoeld voor Buurtpreventie en veiligheid.

Daarnaast biedt Nextdoor twee mobiele apps, Nextdoor voor iPhone en Nextdoor voor Android, die de kracht van de buurt binnen handbereik plaatsen.

nextdoorlogo

180 Lettelenaren zijn al lid!