Vogelvereniging “Ons Genoegen”

Vogelvereniging “Ons Genoegen”
18 oktober 2016 ans

Naam

Vogelvereniging “Ons Genoegen” Lettele

Adres

P/a Jan van Duuren
Wichinksweg 6
7434 RW  Lettele

Telefoon

0628047165

E-mail

Ons genoegen

Vogelvereniging “Ons Genoegen” Lettele is een afdeling van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Zij informeren hun leden op de bijeenkomsten over het fokken en verzorgen van vogels d.m.v. Lezingen, diapresentaties en films. Daarnaast wordt er half november een vogelshow gehouden van door de leden zelf gefokte vogels.

Dierenweide

De Dierenweide bij de kerk is een initiatief van de vogelvereniging. De volières, nachtverblijven en de weide zijn door leden van de vogelvereniging gemaakt. Ook het onderhoud en de verzorging van de vogels en de dieren valt onder het beheer van de leden. Dit willen wij graag in stand houden voor de inwoners van Lettele en eventuele toeristen/passanten die langs komen om van de vogels, kippen en geiten te genieten.

Maandelijkse bijeenkomsten op de eerste maandag van de maanden september t/m april bij Café/Restaurant Spikker. Daarnaast is er jaarlijks een vogelshow in de maand november.

Elke maand krijgen de leden een maandblad Onze Vogels thuis gestuurd. Een blad met veel informatie over het fokken en verzorgen van vogels.