KBO verrassingstocht 15 mei 2018

KBO verrassingstocht 15 mei 2018
21 mei 2018 ans

Vanaf café Spikker vertrokken we om negen uur, met 35 personen richting onbekende bestemming. Annemarie Duteweert van YOURTRAVEL onze dorpsgenoot, heeft deze dag helpen organiseren. Zij heeft nog enkele foto’ s van onze groep gemaakt en ons een fijne dag gewenst en hierna uitgezwaaid. We reisden in een drie weken nieuwe bus met onze chauffeur Mick naar Luttelgeest. Hier aangekomen werd voor ons koffie met gebak geserveerd.

De Orchideeën Hoeve is een tropische tuin van 25.000 m2 groot met vele kleurrijke tropische bloemen en planten. Ook zijn er duizenden vlinders te bewonderen, het is de grootste vlindertuin van Europa. Na al die bloemenpracht te hebben gezien, stapten we weer in de bus voor onze volgende bestemming. Via Vollenhoven ( bekent om zijn mooie bloemencorso),en Sint Jans Klooster, gingen we naar Giethoorn waar voor ons een heerlijk drie gangen  menu werd geserveerd bij restaurant de Rietstulp.

Om drie uur zijn we daar in een rondvaartboot gestapt en hebben mede door de mooie en goede uitleg van de schipper veel over de omgeving gezien en gehoord. Om vier uur vertrokken we weer uit Giethoorn richting Lettele, waar we om kwart voor zes terug waren. Jan bedankte onze chauffeur en wenste iedereen wel thuis. Bij mooi weer hebben we weer een fietstocht uitgezet die is op donderdag 21 juni en we starten om 18.30 uur op het kerkplein in Lettele.