Hoover Concepts

Hoover Concepts
15 februari 2018 ans

Naam

Hoover Concepts

 

Adres

Hoover Concepts
Spanjaardsdijk 59
7434 RS Lettele

Website

E-mail

Socialmedia

Twitter
Facebook
LinkedIn

Telefoon

06 13 81 91 91

Slogan

Luxe zeiloverkappingen op maat.

Met ruim 10 jaar ervaring in techniek en engineering is Hoover Concepts dé specialist in zonnezeilen en zeiloverkappingen. Wij zijn uitermate kritisch, eigenzinnig en eerlijk, gecombineerd met een enorm creatieve geest. Hoover Concepts is voor België en Nederland de ontdekker van het inmiddels gekende 3D vormgegeven zonnezeil. Door onze eigen afdeling engineering, de wijze van bevestigen en confectioneren van onze zeilen kunnen we inmiddels spreken van een volwaardige overkapping met zeil. Ook wel Membraanarchitectuur genoemd.

Alle gespannen zeiloverkappingen van Hoover Concepts® zijn een lust voor het oog. Ze beantwoorden aan de allerhoogste bouwkundige en technologische eisen. Of het nu dient als schaduwdoek (zonnezeil), afscherming van privacy of als overkapping tegen regen en wind, vrijwel alles is mogelijk.

Onze opdrachtgevers weten ons te vinden voor een diversiteit aan toepassingen. Hierbij valt te denken aan het overkappen van een terras, loungeplek, carports, overkapping van speelplaatsen en openbare gelegenheden. Zowel kleine als grote projecten voeren  we geheel in eigen beheer efficiënt en snel uit. Engineering, productie, plaatsing én onderhoud onder één dak. Wij werken vanuit eigen technische expertise, ervaring en het gebruik van gezond verstand. Hierbij streven wij naar een optimaal resultaat voor de klant in functionaliteit én esthetiek. Dat inspireert niet alleen onze klanten in de uiteindelijke oplossing, maar ook onszelf in innovatie, duurzaamheid, design en techniek!

De beste zeiloverkapping voldoet precies aan de verwachtingen van de klant. Veelal overtreffen wij die verwachtingen. Daar ligt voor Hoover Concepts steeds weer de uitdaging!

Hoover Concepts is door alle kennis en ervaring dé specialist in zonnezeilen en zeiloverkappingen. Tevens is het ontwerpen, produceren, plaatsen en onderhouden van zonnezeilen en zeiloverkappingen onze core business. Daarnaast zijn we zowel in NL als ook in België vertegenwoordigd en werken we per regio met eigen mensen.